Puur Marjolein valt onder de wet WKKGZ en blijft daarom open tijdens de lockdown

Luister gratis naar onze meditaties op  

Cursus Thaise Massage

Eendaagse Thaise massage cursus van Thai Dee

Vanuit hét opleidingsinstituut tot Thaise yoga massage, Thai Dee, geeft Marjolein Burgers deze lessen in Utrecht.

In de eendaagse introductiecursussen leer je een eenvoudige Thaise massage geven. In totaal zijn er drie verschillende cursussen. Thaise massage in:

  • Rugligging
  • Buikligging
  • Zijligging

Tijdens de Thaise massage cursus is er aandacht voor:

  • Een goede lichaamsergonomie en de juiste flow
  • Massagetechnieken met de handen, voeten of ellebogen
  • Vloeiende overgangen van de ene naar de andere positie
  • Metta (liefdevolle aandacht) en mindfulness als basis voor de massage

Na afloop ben je in staat om in huiselijke sfeer een ontspannende Thaise yogamassage te geven van een half uur. Er zijn drie verschillende eendaagse massage cursussen. Ze kunnen los of naast elkaar worden gevolgd.

Docent van Thai Dee: Marjolein Burgers

Ik besloot te doen wat mij blij maakt en tegelijkertijd de voordelen van massage met anderen te delen. Als jong meisje was ik altijd al mijn familie aan het masseren. Als piekeraar en denker was ik verbaasd over hoe ontspannen en meer verbonden ik me met mezelf voelde na 1 uur Thaise yoga massage. Ik heb de ultieme behandeling voor mezelf gevonden en besloot me te specialiseren in deze massage stijl.

Mijn doel is om je te inspireren, alle mooie dingen die ik leer te delen en met mijn therapeutische massages je stil te laten staan zodat je weer in contact kan komen met je lijf en gevoel. Dat ik daar een steentje aan bij kan dragen vind ik een zeer waardevolle taak. Mijn motto: “Kom bij mij uit je hoofd en in je lijf.”

Locatie

De Thaise massage cursus wordt gegeven bij yogastudio Heart Yoga:

Van der Mondestraat 107 te Utrecht

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en toe aan een inspirerende dag met volop tijd voor jezelf? Lijkt het je leuk om een dagje uit te plannen samen met je partner of vriend(in)? Dan is de Thaise massage cursus iets voor jou.

De kosten voor de cursus zijn 125 euro per persoon. Er is een minimaal aantal deelnemers van 4 personen en maximaal 10 personen. Wees er daarom snel bij!

De eendaagse massagecursus is ontwikkeld door het opleidingsinstituut Thai Dee. Alle docenten hebben de 3-jarige opleiding tot Thaise yoga massagetherapeut met succes behaald bij Thai Dee. Ook hebben zij de docentenopleiding bij Thai Dee afgerond. Hierdoor hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Bovendien hebben zij allemaal enorm veel liefde en passie voor hun vak.

Aanmelden en beschikbare data bekijken kun je via deze link:

Afspraak maken