Cursus Thaise Massage

Eendaagse Thaise massage cursus Utrecht

In de eendaagse introductiecursussen leer je een eenvoudige Thaise massage geven. In totaal zijn er drie verschillende cursussen. Thaise massage in:

Rugligging
Buikligging
Zijligging

Tijdens de Thaise massage cursus is er aandacht voor:

  • Een goede lichaamsergonomie en de juiste flow
  • Massagetechnieken met de handen, voeten of ellebogen
  • Vloeiende overgangen van de ene naar de andere positie
  • Metta (liefdevolle aandacht) en mindfulness als basis voor de massage
Na afloop ben je in staat om in huiselijke sfeer een ontspannende Thaise yogamassage te geven van een half uur. Er zijn drie verschillende eendaagse massage cursussen. Ze kunnen los of naast elkaar worden gevolgd.

Docent Marjolein Burgers

Marjolein wil mensen inspireren, stil laten staan en bij hun gevoel terug laten komen. In de huidige maatschappij is stilstaan en liefdevolle aandacht nóg belangrijker geworden. Haar missie is om mensen wat meer stil te laten staan.

Zij gelooft dat wanneer mensen stilstaan, weer in contact kunnen komen met hun gevoel en lichaam. Dat zij daarbij een steentje bij kan dragen is een zeer waardevolle taak. Zij heeft het voorrecht om anderen gezonder én gelukkiger te maken.

Locatie

De Thaise massage cursus wordt gegeven bij yogastudio Heart Yoga:

Van der Mondestraat 107 te Utrecht

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en toe aan een inspirerende dag met volop tijd voor jezelf? Lijkt het je leuk om een dagje uit te plannen samen met je partner of vriend(in)? Dan is de Thaise massage cursus iets voor jou.

De kosten voor de cursus zijn 125 euro per persoon. Er is een minimaal aantal deelnemers van 4 personen en maximaal 10 personen. Wees er daarom snel bij!

De eendaagse massagecursus is ontwikkeld door het opleidingsinstituut Thai Dee. Alle docenten hebben de 3-jarige opleiding tot Thaise yoga massagetherapeut met succes behaald bij Thai Dee. Ook hebben zij de docentenopleiding bij Thai Dee afgerond. Hierdoor hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Bovendien hebben zij allemaal enorm veel liefde en passie voor hun vak.

Aanmelden en beschikbare data bekijken kun je via deze link:
Afspraak maken