Massage Utrecht

Voor een massage Utrecht ben je bij Puur Marjolein op het juiste adres! Wij zijn ervan overtuigd dat ontspannen een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl. Dit is de reden waarom Puur Marjolein in 2017 zijn deuren heeft geopend.

Met een massage brengen wij jou weer helemaal terug in je lijf. Een moment waarin jij van denken naar voelen gaat. Waarin jij helemaal mag ontspannen en mag overgeven aan dat wat er nu is.

Hiervoor hebben wij een prachtig massageritueel voor jou opgesteld. Een beleving van geur, muziek en olie die je zal raken tot in je ziel en je pure ontspanning gaat bieden.

 

Massage Utrecht: het aanbod

Al onze massages gebruiken als basis de Thaise yoga massage.

Onze masseurs zijn opgeleid door Thai Dee. Dit is het enige erkende opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van Thaise yoga massage en Thaise massagetherapie.


 
Massage Utrecht

Simone Burggraaf
Thaise yoga masseur

Massage Utrecht

Dennis Ketel
Thaise yoga masseur


 
Dit zijn de verschillende massages die wij aanbieden in de praktijk in Utrecht:

Ontspanningsmassage

Vanaf € 71,-

De ontspanningsmassage is vooral geschikt ter preventie en vermindering van stress-gerelateerde klachten en als ultiem ontspanningsmoment.

Verschillende massagetechnieken worden gebruikt, waaronder bijvoorbeeld de elleboog techniek, acupressuur en strekkingen. Een absolute aanrader!

Na een massage voel jij je weer helderder en fitter. De perfecte manier om na stress te ontspannen!

Lees meer

Massagetherapie

Vanaf € 77,-

Een therapeutische massage gaat verder dan een ontspanningsmassage.

Je gaat onderzoeken wat de signalen van je lichaam jou willen vertellen. Dit doe je vooral door te voelen.

Zo leer je de taal van je lichaam beter te verstaan en maak je op een dieper niveau contact met jezelf. Dat biedt ruimte voor zelfreflectie, bewustwording en herstel.

Lees meer

Zwangerschapsmassage

Vanaf € 71,-

Bij een zwangerschapsmassage wordt het lichaam ondersteund om de zwangerschap tot een goed einde te brengen.

De combinatie van strekkingen en massage is een zeer effectieve methode bij de behandeling van specifieke, zwangerschap gerelateerde klachten zoals bekkeninstabiliteit, oedeembenen, stemmingswisselingen, schouder-, lage rug- en knieklachten en postnatale depressie.

Lees meer

Stoelmassage

Vanaf € 45,-

Een Thaise stoelmassage is een unieke variant op de gewone stoelmassage. Er wordt gebruik gemaakt van zachte massage technieken, yoga strekkingen en acupressuur.

De aandacht van de stoelmassage ligt hierbij op hoofd, nek, schouders, rug en armen.

De behandeling is gericht op ontspanning en stresspreventie.

Lees meer

Kijk hier voor het complete prijsoverzicht of maak direct een afspraak.

Maak direct online een afspraak
 

Massage Utrecht: een unieke ervaring

Ben jij toe aan dit unieke me-time moment in onze praktijk te Utrecht? In de drukte van alledag is het belangrijk om soms even de ogen te kunnen sluiten en volledig te ontspannen. Dit is het moment voor jezelf. Hierna heb je het gevoel dat je de wereld weer aan kunt. Ook uniek aan een massage in Utrecht bij Puur Marjolein is dat je de keuze hebt door wie je je laat masseren.


Contact en openingstijden

 
 

Je reserveert je massage Utrecht eenvoudig online. Wil je eerst contact met ons? Dit kan ook gemakkelijk via het contactformulier.


Direct reserveren