Een puur ontspanningsmoment
voor jezelf


 

Je lichaam is ontzettend kostbaar. Het geeft je elke dag signalen hoe het daadwerkelijk met je gaat. Met een ontspanningsmassage in Utrecht brengen wij jou weer helemaal terug in je lijf. Een moment waarin jij van denken naar voelen gaat. Waarin jij helemaal mag ontspannen en mag overgeven aan dat wat er nu is.

Hiervoor hebben wij een prachtig massageritueel voor jou opgesteld. Een beleving van geur, muziek en olie die je zal raken tot in je ziel en je pure ontspanning gaat bieden.

De ingang is de Thaise yoga massage aangevuld met een ontspanningsritueel, waardoor het beste uit twee werelden wordt gecombineerd. Ben jij ook toe aan deze unieke combinatie?

 

Beleef een unieke ervaring van pure
ontspanning met Thaise yoga massage

De basis is de Thaise yoga massage

De Thaise yoga massage is een investering in je gehele lichaam. Je botten en gewrichten worden sterker, spieren worden soepel gemaakt, je zenuwbanen (oftewel energiebanen) geactiveerd en jijzelf wordt daardoor meer in balans gebracht.

Thaise yoga massage bestaat uit een combinatie van:

  • Chinese acupressuur op de meridianen
  • Yoga strekkingen vanuit India
  • Klassieke westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
  • Mindfulness (meditatie)

Meditatie verstilt, acupressuur en yoga zetten in beweging. Dit alles zorgt voor een positief effect voor lichaam en geest.

Het aanraken

Persoonlijke aandacht en een holistische benadering staan hoog in het vaandel bij de Thaise yoga massage. Daarbij is aanraken met liefdevolle aandacht, oftewel Metta, een belangrijk kernpunt.

Een beoefenaar van de Thaise massage gebruikt handen, vingers, ellebogen, voeten en knieën om de verschillende drukpunten op het lichaam te behandelen. Verborgen blokkades kunnen via die aanraking worden opgespoord. Je kan de Thaise massage zien als het doen van yoga oefeningen, zonder dat je je er zelf voor in hoeft te spannen, waarbij je tegelijkertijd een acupressuur en massage behandeling krijgt.

 

Weer terug in contact met je lichaam


 

Wat maakt dit massage ritueel uniek?

Deze ontspanningsmassage kun je zien als een energie reset in jezelf. Het brengt herstel, evenwicht en leidt tot diepe bewuste en onbewuste processen. Deze reset werkt door op meerdere lagen in jezelf.

Krachtige combinatie

Het is uniek omdat we werken met de Thaise yoga massage gecombineerd met de kracht van zintuigen beleving en pure olie waarin helende edelstenen zijn toegevoegd.

Verschillende energiepunten in je lichaam zullen gestimuleerd worden, zodat de energie weer vrij kan stromen en je daarnaast nog dieper kan ontspannen. Een prachtige polariteit.

Dit is dé massage die je zoekt!

Pure ervaring

Wij willen jou een hemelse ervaring bieden en je zowel van binnen als buiten (aan)raken. Daarvoor werken wij met pure producten die op een diepere laag doorwerken en geloven wij in de kracht van affirmaties tijdens de behandeling.

Zo werken wij met producten die je helpen in zelfliefde geven, emotioneel helen, ontspannen, bij jezelf komen, energie geven of balans brengen. Hierin word je begeleid door onze ervaren professionals middels een mooi ritueel.

Ben jij eraan toe deze ervaring jezelf te gunnen?

 

Een uniek relax ritueel

 

Welke elementen bevatten onze ontspanningsmassage in Utrecht?

Dit kun je verwachten
 

Wij hebben maar één doel

Jou laten ervaren dat je mag stilstaan en gaan voelen. Wat geeft jou energie? Wat wens jij jezelf toe?
Kom bij Puur Marjolein uit je hoofd en in je lijf.

Wij hebben de volle aandacht voor jou!

 

Dit vinden anderen van onze ontspanningsmassage Utrecht

"Ik heb de balans in lichaam en geest weer teruggevonden.

De combinatie van meditatie, drukpuntmassage en rek- en strekoefeningen geven voor nog dagen daarna een gevoel van openheid, loslaten en geestelijke weerbaarheid. Ik heb de balans weer teruggevonden."

Fedor (Utrecht)

"Ik voelde me totaal ontspannen.

Thaise ontspannende yoga massage was voortreffelijk! Ik voelde me meteen op mijn gemak. Na afloop had ik minder pijn en was heerlijk ontspannen."

Corien (Utrecht)

 

Ben jij toe aan dit unieke me-time moment in onze praktijk te Utrecht? In de drukte van alledag is het belangrijk om soms even de ogen te kunnen sluiten en volledig te ontspannen. Dit is het moment voor jezelf. Hierna heb je het gevoel dat je de wereld weer aan kunt.