Over mij

Wat is Puur Marjolein?

Puur Marjolein is een praktijk voor Thaise yoga massage therapie. Via deze praktijk heb ik een missie om mensen wat meer stil te laten staan.

Ik geloof dat wanneer mensen stilstaan ze weer in contact kunnen komen met hun lichaam en gevoel. Kortom, kom bij mij even uit je hoofd en in je lijf.

In de yoga massage wordt de brug gelegd tussen de authentieke Thaise yoga massage therapie en moderne westerse kennis, kunde en filosofieën. Acupressuur, oosterse meridiaan leer en westerse pathologie. Dit alles vanuit een holistische basis. Deze combinatie is een prachtige manier om verandering in gang te brengen.

When you touch a body, you touch the whole person, the intellect, the spirit, and the emotions.

– Jane Harrington

Wie ben ik?

Thaise yoga massagetherapeut | Thaise yoga massagedocent | Ondernemer | Blogger


2019: HBO Thaise yoga massagetherapeut, Thai Dee
2018: Medische basiskennis, Con Amore
✓  2017: Docent Thai Dee
  2017: Traditional Thai Massage & Yoga cursus, Loi Kroh (Chiang Mai, Thailand)
  2016: Thaise stoelmassage cursus, Thai Dee
  2016: Thaise yoga massage preventief masseur, Thai Dee
  2014: Mindfulness cursus

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marjolein Burgers, geboren in september 1984, van origine een Brabantse maar al een aantal jaar met heel veel plezier woonachtig in (omgeving) Utrecht. Ik ben yoga massage therapeut, docent bij Thai Dee en eigen ondernemer. Mijn doel is om via mijn praktijk en site alle mooie dingen die ik leer te delen, je wat meer bewust te maken en met mijn (therapeutische) massages je wat meer oprechte en liefdevolle aandacht te geven.

Hoe het allemaal begon

Al vanaf het moment dat ik startte met mijn carrière wist ik wat mijn uiteindelijke doel zou zijn. Ik ben een ondernemende, oprechte, open en toegewijde dame. De afgelopen jaren heb ik voor bedrijven gewerkt, veel ervaring opgedaan en een goed netwerk opgebouwd. Ik ben een ondernemend persoon en heb altijd al de droom gehad om zelfstandig ondernemer te worden. Natuurlijk heb je daar een goede basis voor nodig en daar heb ik de afgelopen jaren aan gewerkt.

Als jong meisje was ik altijd al mijn familie aan het masseren. Ik wist dat ik hier mijn hart lag en daar graag iets mee wilde doen. Ik had nooit eerder het vertrouwen dat ik hier ook professioneel wat mee kon doen. Totdat ik in aanraking kwam met de driejarige opleiding tot Thaise Massage Therapeut bij Thai Dee in Nieuwegein. Binnen Nederland is dit het enige opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in de echte Thaise massagetherapie, officieel erkend door het Ministry of Natural Health en is HBO geaccrediteerd.

Je zult nooit veel bereiken, tenzij je moedig genoeg bent om het te proberen.

Ik kreeg het vertrouwen en wist dat dit de omslag voor de toekomst voor mij zou zijn. Ik startte met de opleiding bij Thai Dee en ging mezelf hierin verder specialiseren en professionaliseren.

De volgende stap kriebelde al snel en zo besloot ik, na het behalen van mijn eerste diploma in juni 2016, dat ik mijn dromen nu écht volledig wilde gaan volgen. Onder het motto; “je zult nooit veel bereiken, tenzij je moedig genoeg bent om het te proberen”. Spring ik hier dan mijn droom achterna! Met als resultaat mijn eigen praktijk Puur Marjolein.

Mijn Missie

We beginnen steeds meer in te zien dat ons lichaam en onze geest naast de dagelijkse inspanningen en drukte ook verlangen naar ontspanning en rust. We zijn zoekende naar een goede balans. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat als gevolg van ons dagelijks gebruik van technologie, smartphones en internet, we minder bewegen. Dit is de reden waarom we meer vatbaar zijn voor ziektes.

Vermoeidheid, nekpijn en rugpijn zijn enkele van deze gezondheidsproblemen. Deze klachten kun je voorkomen door middel van wekelijkse of zelfs tweewekelijkse massage. Ook dit is wetenschappelijk bewezen. Mensen hebben steeds meer behoefte aan ontspanning of verbetering van de kwaliteit van leven door hun drukke bestaan. Ik wil mensen daarbij helpen.

Puur Marjolein is praktijk waarin een combinatie van yoga massage therapie, stoelmassage bij bedrijven en cursussen aangeboden wordt. Mijn praktijk heeft een zeer compleet en uniek aanbod. 

 

In mijn eigen praktijk, als docent en via mijn website wil ik mensen inspirerenstil laten staan en bij hun gevoel terug laten komen. In de huidige maatschappij is stilstaan en liefdevolle aandacht nóg belangrijker geworden. Mijn missie is om mensen wat meer stil te laten staan. Ik geloof dat wanneer mensen stilstaan weer in contact kunnen komen met hun gevoel en lichaam. Dat ik daarbij een steentje bij kan dragen vind ik een zeer waardevolle taak. Want ik heb het voorrecht om anderen gezonder én gelukkiger te maken.

Fijn dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn website en mijn verhaal te lezen. Ik hoop dat je op deze website vindt wat je zoekt en zo jezelf weer een beetje verder hebt geholpen bij een gezonder en gelukkiger leven! Natuurlijk kunnen we ook een afspraak maken.

Ik verheug me erop jou te zien.

Warme groet, Marjolein Burgers