STOELMASSAGE BIJ BEDRIJVEN

Op het werk zijn maar toch even ontsnappen uit de hectiek. Om daarna ontspannen en vitaal weer aan het werk te gaan. Dit kan al na 15 minuten met de Thaise Stoelmassage! Daarnaast zijn er voor de werkgever fiscale voordelen in het leven geroepen omdat de overheid ook het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers.

Thaise stoelmassage

Thaise stoelmassage is een unieke variant op de gewone stoelmassage. Aangezien het een combinatie is zachte massage technieken, yoga strekkingen en acupressuur in doorgaande vloeiende bewegingen. De aandacht van de stoelmassage ligt hierbij op hoofd, nek, schouders, rug en armen.

De massage versterkt het zelfgenezend vermogen, werkt ontspannend, vitaliserend en geeft ruimte in je lichaam en geest. Het werkt perfect ter preventie en vermindering van allerlei klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, vermoeidheid en stress.

In gewone dagelijks kleding neem je plaats op een op jouw lichaam instelbare stoel. Daardoor is het een zeer laagdrempelige massagevorm en goed inzetbaar voor bedrijven.

Resultaten?

Enkele resultaten van een stoelmassage op het werk zijn;

  • Verhoogde productiviteit
  • Afname klachten in nek, schouder, armen en rug
  • Besparing ziektekosten
  • Meer werkplezier
  • Nieuwe energie
  • Medewerkers voelen zich gewaardeerd

Fiscale voordelen

De overheid ziet ook het belang in van gezonde en fitte medewerkers. Daarom zijn stoelmassages voor bedrijven fiscaal aftrekbaar gezien de inmiddels bewezen preventieve waarde. Dit zijn de criteria:

  • De stoelmassage vindt plaats onder werktijd
  • U heeft als werkgever een Arbo-plan
  • Stoelmassage is opgenomen in het Arbo jaarplan
  • De werknemers is geen eigen bijdrage verschuldigd

Stoelmassage valt buiten de Werkkostenregeling (WKR).

Mocht u meer informatie willen hebben over de fiscale voordelen dan heb ik een overzichtelijk document die ik u kan overhandigen.

Behandeling

De behandeling is gericht op ontspanning en stresspreventie en zal afgestemd worden op de behoefte van de cliënt.

De effecten van de Thaise Stoelmassage zullen op korte termijn merkbaar zijn: meer energie, een betere concentratie, meer prestatie. De effecten op de langere termijn zijn eveneens heel duidelijk: evenwichtiger, fit, een betere gezondheid en daardoor een daling van het ziekteverzuim.

De stoelmassage is te boeken in 15, 20 en maximaal 30 minuten.

Voor het opvragen van een offerte kan je een bericht sturen via het contactformulier.