Werkwijze

Als jij je bij me aanmeldt maken we zo snel mogelijk een afspraak. Deze eerste behandeling start met een intake gesprek (anamnese). Op deze manier kun jij je vragen stellen, voelen of het prettig voelt en krijgen we samen de verwachtingen helder. Tijdens deze eerste afspraak krijg je een behandeling van maximaal 1 uur.

Tijdens de behandelingen hou je je kleding aan. Het fijnste is om makkelijk zittende kleding te dragen waarin je goed kan bewegen. De massage vindt namelijk plaats op een speciale mat op de grond of op de massagestoel bij een stoelmassage.

Consult 1 uur
In een consult van 1 uur zal ik afgestemd met oog voor jouw mogelijkheden, je wensen en aandachtsgebieden aan een bepaald deel van je lichaam of een bepaalde klacht werken.

Consult 1,5 uur (aanbevolen)
Wil jij je echt verdiepen in de ontspanning of werken aan een klacht? Dan is anderhalf uur minimaal nodig voor een systematische behandeling van het gehele lichaam. Binnen deze tijd kan ik ook een bepaald gebied of klacht intensief behandelen.

Therapeutisch behandeltraject
Wanneer je een klacht wil laten behandelen dan is een serie van consulten benodigd. Hiervoor kunnen wij samen een therapeutisch behandeltraject ingaan van 5 of 10 sessies. Deze unieke werkwijze zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, energetisch, geestelijk en spiritueel niveau. Hiervoor volg ik de driejarige natuurgeneeskundige beroepsopleiding en medische basiskennis.

Voor dit behandeltraject maak ik een behandelplan waarbij ik een inschatting maak van het aantal behandelsessies en type behandelingen dat nodig is in jouw situatie. Na drie keer evalueren we of de behandeling effect heeft of dat deze bijgesteld dient te worden. Daarin streef ik er uiteraard naar dat je zo snel mogelijk weer zonder begeleiding verder kunt.