Een ultiem genietmoment
voor jezelf en het kleintje in jou


 

Een zwangerschap is een ontzettend bijzondere periode in je leven. Daar mag extra tijd en zorg voor zijn. Daarom dat in deze zwangerschapsmassage de focus ligt op jou en je kindje rust te brengen.

Een zwangerschap brengt flink wat veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en jezelf én je kindje in dit moment extra laat verwennen. Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de gebieden die tijdens de zwangerschap worden belast. Je kunt bij de masseuse aangeven als je ergens last van hebt, zodat daar extra op gefocust wordt.

Deze zwangerschapsmassage is een unieke combinatie. Aangezien zwangerschapsyoga en massage met elkaar worden gecombineerd in deze behandeling.

Uiteraard zijn de massagetechnieken zachter dan bij een normale massage, zodat je écht tot rust kan komen, met alle voorzichtigheid daarbij voor jouw kleintje.

Het tweede trimester is het beste moment om te beginnen met regelmatige massages.

In Nederland zijn er nog maar weinig masseuses geschoold in de Thaise zwangerschapsmassage. Onze masseuse heeft hier een uitgebreide opleiding in gevolgd dus heeft alle kennis in huis om jou professioneel te helpen.

Ben jij ook toe aan deze unieke combinatie?

 

Beleef een unieke ervaring van pure
rust met de Thaise zwangerschapsmassage

De basis is de Thaise yoga massage

De Thaise massage voor zwangere vrouwen is een hele zachte en ontspannende behandeling. De masseuse zal zich vooral richten op jouw spanningsgebieden én de energiebanen.

De masseuse werkt met strekkingen die nauwkeurig op elkaar afgestemd worden en raakt de energiebanen zacht aan. De yogastrekkingen zijn een weldaad tijdens de zwangerschap aangezien die ervoor zorgen dat het lichaam flexibel blijft. Het stimuleren van energiebanen zorgt voor een dieper voelen en voorziet het hele lichaam opnieuw van energie. Hierdoor blijft je lichaam en geest nog beter in evenwicht.

Niet alleen op fysiek maar ook op energetisch niveau is er namelijk tijdens de zwangerschap veel in beweging. Je bent immers met je lijf een kindje aan het maken! Een bijzonder en ook energievragend proces. Een goede energiebalans van jou is in deze tijd extra belangrijk.

Het aanraken

Daarom dat bij deze zwangerschapsmassage de nadruk ligt op het aanraken van de energiebanen in je lichaam. Jij geeft immers jouw energie af aan je kindje dus laten we deze vooral bekrachtigen.

De zwangerschapsmassage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging. We maken hierbij gebruik van kussens om je te ondersteunen zodat je buik lekker vrij ligt en je optimaal van de massage kunt genieten.

Jij kunt hierna nog beter aandacht schenken aan wat jij en je kindje nodig hebben.

 

In contact met je lichaam en je kindje


 

Wat maakt dit massage ritueel uniek?

De Thaise zwangerschapsmassage is zwangerschapsyoga en een ontspannende massage in één. Een unieke combinatie en wordt daarmee gezien als een hele complete ervaring voor jezelf én je kindje.

Waardoor jij beter kan slapen, meer kan voelen en meer kunt zakken in de ontspanning.

Pure ervaring

Hier word je zowel van binnen als buiten (aan)geraakt. Daarvoor werken wij met pure producten die op een diepere laag doorwerken en geloven wij in de kracht van affirmaties tijdens de behandeling.

Het brengt jou naar een diepere connectie met je kindje en een dieper voelen.

Ben jij toe aan dit moment van quality time?

 

Een uniek ontspanningsritueel

 

Welke elementen bevatten onze zwangerschapsmassage in Utrecht?

Dit kun je verwachten
 

Wij hebben maar één doel

Jou laten ervaren dat je mag stilstaan en gaan voelen. Wat geeft jou energie? Wat wens jij jezelf toe?
Kom bij Puur Marjolein uit je hoofd en in je lijf.

Wij hebben de volle aandacht voor jou!

 

Dit vinden anderen van onze zwangerschapsmassage Utrecht

"Het voelde als een warm bad"

Mijn ervaring bij Puur Marjolein was heel prettig, het voelde als een warm bad. De liefdevolle aandacht en aanraking die ik mocht ontvangen is iets wat ik in de wereld vaak mis. Ook de muziek sloot heel mooi aan bij wat ik voelde, de hele ervaring klopte!

Suzanne (Utrecht)

"Ik zit weer helemaal in mijn lichaam."

"Marieke is een puur persoon met 'oneindig' veel aandacht, liefde en toewijding."

Sanne (Vleuten)

 

Voel jij dat dit past bij jou en ben je toe aan dit unieke me-time moment in onze praktijk te Utrecht? Wij staan graag voor je klaar. Vanaf 12 weken tot het einde van de zwangerschap ben je bij ons welkom. Ben je eenmaal bevallen van een prachtige dochter of zoon? Dan is onze ontspanningsmassage een ideaal vervolg hierop.